Posts by leawa

    Quote

    Originally posted by zbigzbig20
    So try to flash older version if works then try to install by webif new version



    Version 1.3.3.4 is now used
    The operation was successfully
    And now you have to download version
    iCVS-Image-dm8000-20111122141635. deny
    Does this mean that the two Genuine
    Or how I know that my original or imitation

    Quote

    Originally posted by zbigzbig20
    Hmm, It looks like you have clone box


    Genuine two and I used all the image of the team


    From the first version to the latest version


    Did not have any problem never


    But with the latest version Dahrh me this problem

    Quote

    Originally posted by zbigzbig20


    If lan does not work use RS Nullmodem cable and latest DreamUP, connect with dreambox rescue box



    But you try and write me on the screen of Dream
    #ERRO1 : NO CA FOUND

    I try to contact me through this message appears on the display


    err01:no ca fond


    Has tried to publicly releases the connection by


    v.1.1.3.8
    v..1.1.3.9


    But the same problem

    you very much Professor zbigzbig20


    We used version DreamUP_1_3_3_8



    Where can I find a link to download version DreamUP 1.3.3.9

    You download the latest version on 2011 11 22
    But the problem of Dhour Arar word error on the display
    Please help knowing that the two pray and 8000

    Quote

    Originally posted by gutemine
    we just want to help YOU - and sensemaking titles simply HELP to geht help.


    and you even got already the answer why it does not and will not work ...




    Thank you very much and I will try again

    510 and the image works very well



    So I have a working channel or bouquet osn efficiency is very high

    Files

    • 11.jpg

      (58.66 kB, downloaded 70 times, last: )
    • 22.jpg

      (50.47 kB, downloaded 67 times, last: )
    Quote

    Originally posted by gutemine
    check your network connection (by doing a sowftwareupdate for example) because probably the download failed and hence nothing was installed.


    Into what image did you install the GP3 wizzard ?



    Is installed GP3 wizzard

    Quote

    Originally posted by gutemine
    check your network connection (by doing a sowftwareupdate for example) because probably the download failed and hence nothing was installed.


    Into what image did you install the GP3 wizzard ?






    network Atda works very well and the speed of 1 MB