Posts by pcd

    Quote

    Originally posted by Ryu
    I have installed the newest Version, but i dont see the Plugin Webmedia in the Menu to start it.
    Dm920hd with unstable Dreamos + GP4


    Please try the new version in Post 1 - enigma2-plugin-extensions-webmedia-17-r3_all.deb


    Regards, pcd.

    Quote

    Originally posted by onlydb
    y have to update the plugin, because that file must be change plugin-py0308.zip if y want use it at Dreambox One!


    Already updated online. Please Restart enigma. The new plugin.py should be installed.
    Let us know if that does not work.

    Installed WebMedia is now updated online. It should now also work for dm900, dm920 and dream one.
    If you have addon Showtime already installed - delete it and re-install.


    If you want any more addons - please post your request. Regards.

    onlydb


    1. 'Error', 'BBC iPlayer TV programmes are available to play in the UK only.'


    2. Rai also is mainly restricted to Italy. See screenshot.


    3. Some addons do not have pictures. In Config (first screen) - set thumbpic to 'no'.
    This will make the plugin faster.


    Regards.

    Files

    • screenshot.jpg

      (171.75 kB, downloaded 233 times, last: )

    Sorry, I forgot. Re. RaiTV, Iplayer, YTsports - if these are still not working - can you please run them again and post the log.


    Thanks.

    Thanks. So two films Spencer and hedgehog worked. Every item will not work because some uploads may be deleted.
    Shall I make a plugin update?

    Thanks. Please replace log_utils.py with the attached as before and try Showtime. Regards.


    Re. RaiTV, Iplayer, YTsports - Can you please run them again and post the file /tmp/e.log.

    Re. Showtime


    Please replace the file -
    /usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/WebMedia/libshowtime/log_utils.py
    with the attached - Restart enigma - then try Showtime again.


    Re. iplayer


    In your last post - what is this word 'ame' :-
    'video doesnt start ame at RaiTV and YTsports'
    Please write in your language - I can translate.

    Hello Friends,


    We have done some testing for DM900, DM920 and DreamOne . Thanks MacDisein , drops98 and Lululla.


    Please replace file /WebMedia/plugin.py with the attached. Then -
    (1) Restart enigma
    (2) Start WebMedia and then Exit
    (3) Try WebMedia.


    Thanks and Regards, pcd.

    Quote

    Originally posted by drops98
    pcd, exactly same issue I was trying to explain in an earlier post.


    Once I install the plugin on my DM900 the box seems to start the plugin, but no content is being displayed at all. Any key press ends up with the error symbol you get if you press a key not assigned to any functionality, during this process no ouput.log is getting created.


    All that helps to exit the plugin is either executing reboot command via Telnet / SSH, or forcing a cold reboot via on/off switch.


    Sorry drops98, I do not have anybody at present to help debug the plugin on DM900. It is working on the DM820hd and Dream One with oe 2.5 images - so it should work with the 900 also. If you can help - please pm to me. Regards.