Posts by king_of_share

    Quote

    Original von king_of_share


    with usb only or usb+wlan?


    sorry sorry already this tool use only usb, 1 more q: which os you used, bcs i tried it under win 7 and it's not ok

    Quote

    Original von kammoun.a
    I have read that one have try this loader *FlashTools v 1.0.2* and his dm500 HD work again.


    thanks mate,


    but it's not working for me

    Quote

    Original von kalehrl
    did you try dreamup with lan, not just usb.
    i couldn't revive 500hd before i attached lan cable besides usb.


    yes mate i tried with both usb+network at same time and it's not ok, dreamup stop in "upload complete, waiting for acknowledge..."


    yep mate i tried all this without success. lets wait for another dreamup version may be it will solve this.


    thank you and regards

    Quote

    Original von cmega


    if you say it worked few day and stooped may be over heating.
    you know the fan should work always even in stand by mode.
    i see you live in morocco , what is your room temperature ?
    my fan is speed ~3000 rpm and box temp. = ~42 degree.


    no i don't think the prob was up to the overheating the weather is ok here 20°c and the fan was set to work in standby mode. box temp was arround 41°


    regards

    help plz i had GP 5 in my box all was fine for a couple of days till this morning after a reboot the box seems dead. no ping, unable to flash it via webinterface, i tried dmup 1.3.3.5 with usb it sucks "upload completed, waiting for acknowledge.." and samething with usb+network ?(

    Quote

    Original von misterrobotto
    gp 5.00 read inside MKV subtitles ..but it must look first the folder of the .mkv file and read first .srt than inside mkv subs... i hope gemini team fix this soon :)


    regards..


    yes i know this ;)...english, french...etc subtitles work fine for me. my issue is with arabic subs.


    regards

    hi,


    first greetings to GP team!


    i'm unable to play arabic subtitles ".srt" with almost OE 1.6 images including GP 5 except one image is open-pli nightly builds i don't know what they have special there but i believe GP team can solve this ;)


    tnx in advance for any fix!

    Quote

    Originally posted by SiennaRoot
    I mean how big is the size of any BA 1 ..x partitions not the complete BA extention or /media/ba partion ?


    Post the telnet output of fdisk -l /dev/scsi/host1/bus0/target0/lun0/disc


    or whatever device you used for WW & BA


    Disk /dev/scsi/host2/bus0/target0/lun0/disc: 4045 MB, 4045930496 bytes
    120 heads, 55 sectors/track, 1197 cylinders
    Units = cylinders of 6600 * 512 = 3379200 bytes


    Device Boot Start End Blocks Id System
    /dev/scsi/host2/bus0/target0/lun0/part1 * 1 32 105572+ 6 FAT16
    /dev/scsi/host2/bus0/target0/lun0/part2 33 537 1666500 83 Linux
    /dev/scsi/host2/bus0/target0/lun0/part3 538 1197 2178000 85 Linux extended
    /dev/scsi/host2/bus0/target0/lun0/part5 538 1197 2177999+ 83 Linux

    Quote

    Originally posted by SiennaRoot


    Did you also made the BA patition size too small ?
    What's up with BIOS settings ?


    You stuck in /flash/vmlinux... on what you want to boot ?



    i have 1.3gb in ba partition, and last oozoon in flash when i select any image to bootup from usb "gemini, newnigma..." it stucks in /flash/vmlinux

    Quote

    Originally posted by gutemine
    but the actual values are depenting on your watched channel, it's resolution and your TV.


    Start testing ....


    i'm watching sd almost time and my setting is:


    576i > 576p
    720p > 720p
    1080i > 1080i