Enigma2 Plugin Webmedia.v.9.3 for OE 1.6 Images

  • yes,
    I also thought this would be the problem.


    But as I said, "Bild" videos work.


    Is there another plugin missing?

  • Hi,


    Can you please do this -


    Telnet commands :


    init 4
    killall -9 enigma2
    enigma2>/tmp/e.log 2>&1 &


    Then run youtube in the plugin -> select a video -> select play.


    Post the file e.log from folder /tmp.


    Cheers, pcd.

  • Hi,
    I tried this, but it didn´t work.


    Simple reason.


    If I select a Youtube video, nothing happens at all. It just doesn´t react on the remote.


    But I found out other things:
    If I playback Bild, Daylymotion, Adult (Youporn didn´t work) or Kontor Movies it works fine.


    If I select ARD, ZDF, SAT1 or RTL movies, I have to download them. Before it is not possible to watch them. After the download it is no problem.
    Streaming directly only works for the above described ones.


    Do you have an idea, why this doesn´t work?

  • Quote

    Originally posted by Balon
    Webmedia.v7.0 is it possible with .pyc files


    Why do you want .pyc files with your box - 500HD ?


  • Youtube videos - by default - are looked for in quality HD. Perhaps - if you lowered the Video quality - your videos will work.


    ARD, ZDF, SAT1 or RTL, RTL2, SuperRTL stream out in rtmp format. These videos must be downloaded first. But if you use the blue button - the downloading will continue in the background and you can watch at the same time.

  • Ok,
    now I understand the reason of the "in the background" button.


    I will check that in a few days. I´m just on a business trip...


    Suggestion for Improvement:
    Wouldn´t it be possible to write the script of the plugin,so that it is done automatical with one button (download in the background AND playback)?
    This would be a quite nice improvement.


    With XBMC in the Apple TV it also works and I would like to sell the ATV as the Dreambox is much cooler...

  • Quote

    Originally posted by pcd


    Why do you want .pyc files with your box - 500HD ?


    Yes.
    I am a gemini with OE1.5 dm500hd

  • Hi,
    ich habe gestern ein Update für die Multi-Madiathek gemacht und seit dem läuft das Webmedia-PlugIn nicht mehr. Kann es an dem Update liegen? Ist da was bekannt? Wie bring ich das WebMedia wieder zum laufen?


    Habe das Problem, dass der Downloadbalken direkt von 0 auf 100 springt und so nichts oder nahezu nichts gedownloaded wird.

    Viele Grüße vom verrückten Hund


    Sat-Receiver: DM800HD PVR (Merlin3 OE2.0 + Rambo + Gemini 3.2)
    TV: LG 42LW4500
    StreamingClient: PopcornHour A-200

  • Quote

    Originally posted by crazydogs
    Hi,
    ich habe gestern ein Update für die Multi-Madiathek gemacht und seit dem läuft das Webmedia-PlugIn nicht mehr. Kann es an dem Update liegen? Ist da was bekannt? Wie bring ich das WebMedia wieder zum laufen?


    Habe das Problem, dass der Downloadbalken direkt von 0 auf 100 springt und so nichts oder nahezu nichts gedownloaded wird.


    Ist die Datei /usr/bin/rtmpdump gelöscht?

  • Quote

    Originally posted by kingofsweden
    Hi pcd,
    i gave it a try. But most of the series on Pro7 are not working: Connection Error!


    Quote

    Originally posted by maoam22
    Die amer. Serien bei Sat1 funktionieren noch immer nicht.


    Die mpeg Dateien werden erstellt aber der Download zeigt nach 1-2 Sekunden 100% und die Dateien sind 0k groß !?


    Funktionieren die bei irgend jemanden?


    Hi,


    Please reinstall Myvideo and select Alle Serien. Then you will see videos from Pro7, Sat1 etc. See the screenshots.


    Please test if they work. In uk I can only get one or two videos - country restriction !


    Please put the file BeautifulSoup.py (attached to Post 1) in the plugin Webmedia folder.


    Regards, pcd

  • Quote

    Original von pcd


    Ist die Datei /usr/bin/rtmpdump gelöscht?


    Yes, thanks. Now it works again.

    Viele Grüße vom verrückten Hund


    Sat-Receiver: DM800HD PVR (Merlin3 OE2.0 + Rambo + Gemini 3.2)
    TV: LG 42LW4500
    StreamingClient: PopcornHour A-200

  • hab gerade die neuste ipk installiert und gui neugestartet.wenn ich das webmedia starte ist die liste ja noch leer.also drücke ich blau um ein update zu machen aber dann bekomme ich greenscreen und er startet neu! Was kann das sein?


    THX

  • Wenn ich Myvideo anklicke passiert bei mir gar nichts.

    Gruß Rabevater
    Merlin+GP3 zombi HD1R3 / Farbdisplay

  • Hallo,
    kan mir jemand sagen wie so ist bei Webmedia,
    wenn ich ein video abspilen lasen,.
    und bei ende des video zeigt mir speicher platz bei festplatte(oder auf stop taste gehen)
    und ändert sich ansicht von Erweiterte Film aushwal??
    was kann ich machen??


    Danke

  • Hi,
    habs erstmal gelöscht gibt zu vielle Konflikte!!


    Mal Nachbessern das Plugin!!

    Nicht das Internet macht wahnsinnig, sondern die Wahnsinnigen machen das Internet!


    Gruß goetzy200!


    DM7020HD,DM800se,iMac,MacBook,LappiDebian(Squeeze),iPhone5,iPadmini