Dm600pvr Enigma2 TestImage of 100205


  • What do you mean by "changing skin from server" ?


    Also - from whicj skin to which skin ?


    Cheers, pcd.

    Edited once, last by pcd ().

  • I meant that I installed xline2 skin from the addon server > changed from default skin that come with the image to xline 2 ;) - Went to change AV settings -> Crash "I think that is due to fact that AV settings window is changed compared to old image which old skin don't support"

  • looks like a skin error. can you please post the crash-log? you can find it in /hdd directory.


    :em_greece::em_greece::em_greece::em_greece:
    Kein Support via PM und eMail!!

  • Quote

    Originally posted by LeoGR
    looks like a skin error. can you please post the crash-log? you can find it in /hdd directory.


    Rugal


    No need for crash-log. It is a skin error. I need to update the server skins !

  • ah ok! you can reproduce it :D


    :em_greece::em_greece::em_greece::em_greece:
    Kein Support via PM und eMail!!

  • I have the problem that my dm600 with the newest pcd image dont show a picture a "dmax" and other vertical channels it seems that the H/V Switching Diseq isnt working well, same problem with some Hotird channels. A manual diseq configuration dont solve the problem, what configs i can try to solve the problem?

  • Quote

    Originally posted by paoloo
    I have the problem that my dm600 with the newest pcd image dont show a picture a "dmax" and other vertical channels it seems that the H/V Switching Diseq isnt working well, same problem with some Hotird channels. A manual diseq configuration dont solve the problem, what configs i can try to solve the problem?


    Is this a problem only with this image ? No problem with new e2-2.7git images on other boxes ?


    Can you give an example (freq etc) so that I can try.


    I do not understand fully - can you explain H/V switching please.


    I only have a motor.


    Cheers, pcd.

  • The DFII image before i had no such problems, it seems that the diseq switching between horizontal / vertikal Positions is not working correctly. So when i switch from a vertical to a horizontal channel i got a high ber signal a not fix only black screen....

  • Quote

    Originally posted by Buckfush
    whats the web-adress from dreamforum II ?


    h**p://www.dreamforum.nu


    The forum is closed. Only open as archive.


    Cheers, pcd.

  • Oh.. thats bad... :(


    Is there a page where I can get more information about this image ?
    Maybe even Screenshots or videos ?


    I am searching a GOOD image for my son's DM600.

  • No hurry....
    I can wait :)
    I am just interested in the menu structure...


    Thank you in advance. :)

  • sections should be down to the blue panel at enigma2 always the same!
    skins need to be adjusted....

  • Some screenshots attached to Post 1. :)



    Quote

    Originally posted by nillebor
    sections should be down to the blue panel at enigma2 always the same!
    skins need to be adjusted....


    Sorry, I do not understand your advice. Can you please explain ?


    Cheers, pcd.

  • He means the menu is close to other E2 - Images....
    Only the skins need some modifications.

  • Hello Testers,


    Please report any more problems. :)


    I will make the final image and post it on the Database in a few days !


    Cheers, pcd.

  • Thanks pcd,


    Bugs "I installed the image on flash now - I like it" and still:
    - No timeshift recording "Yellow button show pause but don't record!", repressing pause shows only black screen
    - Skin Transparent plugin in server -> not working at all


    Otherwise OK

  • Thanks too, pcd


    Quote

    pcd: Please report any more problems


    I think, the NFS-server ist not installed, at least there is no such process running (if you check it with ps-command by telnet). On my 600 I can play movies from the 800, but not vice versa.