i-have-a-dreambox.com | Dreambox - Support

Register Calendar Members List Team Members Galerie to Portal Go to the Main Page

Boardrules Frequently Asked Questions Statistik Statistik Search Pinwand Dreambox Blog Ihad/Gemini Fan-Shop
i-have-a-dreambox.com | Dreambox - Support » ...::: Archiv - The Gemini Project (GP3, GP2 und GP) :::... » ...::: The Gemini Project 2 :::... » The Gemini Project DM8000 » [gelöst] Kein Softcam Menü unter Einstellungen » Hello Guest [Login|Register]
Last Post | First Unread Post Print Page | Add Thread to Favorites
Post New Thread Post Reply
Go to the bottom of this page [gelöst] Kein Softcam Menü unter Einstellungen
Author
Post « Previous Thread | Next Thread »
kati88 kati88 is a female
Stammuser


images/avatars/avatar-2412.gif

Registration Date: 14.04.2007
Posts: 416
Which box: DM900
External Storage: HDD; NAS; NFS
Which accessories: Denon AVR-3313
Which Image: OE 2.5
Welcher Bildschirm: Panasonic TX-P50GTW60

[gelöst] Kein Softcam Menü unter Einstellungen Reply to this Post Post Reply with Quote Edit/Delete Posts Report Post to a Moderator       Go to the top of this page

Im scam Startskript wird /tmp/mmi.* gelöscht, entfernt man den Eintrag aus dem Skript gehts. HURRA

This post has been edited 1 time(s), it was last edited by kati88: 15.11.2009 15:59.

15.11.2009 15:43 kati88 is offline Search for Posts by kati88 Add kati88 to your Buddy List
Tree Structure | Board Structure
Jump to:
Post New Thread Post Reply
i-have-a-dreambox.com | Dreambox - Support » ...::: Archiv - The Gemini Project (GP3, GP2 und GP) :::... » ...::: The Gemini Project 2 :::... » The Gemini Project DM8000 » [gelöst] Kein Softcam Menü unter Einstellungen

Privacy policy | Team | Suchen | Hilfe


Powered by Burning Board 2.3.6 © 2001-2003 WoltLab GbR