i-have-a-dreambox.com | Dreambox - Support

Register Calendar Members List Team Members Galerie to Portal Go to the Main Page

Boardrules Frequently Asked Questions Statistik Statistik Search Pinwand Dreambox Blog Ihad/Gemini Fan-Shop
i-have-a-dreambox.com | Dreambox - Support » ...::: Archiv - Support für ältere Dreambox Modelle :::... » ...::: Dreambox und Images DM 500HD :::... » DMM Originale und CVS Images DM500HD » Kein Ton (AC3) bei TS Files iCVS Image » Hello Guest [Login|Register]
Last Post | First Unread Post Print Page | Add Thread to Favorites
Post New Thread Post Reply
Go to the bottom of this page Kein Ton (AC3) bei TS Files iCVS Image
Author
Post « Previous Thread | Next Thread »
yellowrabbit
Newbie


Registration Date: 15.01.2011
Posts: 3
Which box: DM 500HD
External Storage: NFS
Which Image: DMM original

Kein Ton (AC3) bei TS Files iCVS Image Reply to this Post Post Reply with Quote Edit/Delete Posts Report Post to a Moderator       Go to the top of this page

Hallo,

habe heute das CVS vom 23.12.2010 geflasht, dann updates und Gemini Plugin. Habe meine NAS mit eingebunden.

Spiele ich nun TS Files ab dann habe ich keinen TON. TS mit AC3.

Habe auch den Enhaced Movie Center und der zeigt in der Info auch nicht das Dolby Digital Zeichen.

Hatte vorher das DMM 3.03 mit GP3mit der selben Konfig und da ging es ohne Probleme.

Jemand ne Idee?

yellowrabbit

This post has been edited 2 time(s), it was last edited by yellowrabbit: 17.01.2011 21:59.

17.01.2011 21:56 yellowrabbit is offline Send an Email to yellowrabbit Search for Posts by yellowrabbit Add yellowrabbit to your Buddy List
Tree Structure | Board Structure
Jump to:
Post New Thread Post Reply
i-have-a-dreambox.com | Dreambox - Support » ...::: Archiv - Support für ältere Dreambox Modelle :::... » ...::: Dreambox und Images DM 500HD :::... » DMM Originale und CVS Images DM500HD » Kein Ton (AC3) bei TS Files iCVS Image

Privacy policy | Team | Suchen | Hilfe


Powered by Burning Board 2.3.6 © 2001-2003 WoltLab GbR